Ваше тіло досконале:
чотири складових успіху

Список статей

Ваше тіло досконале:
чотири складових успіху

З появою апаратних методик боротьба за ідеальний силует стала набагато простішою, швидшою і приємнішою. Те, на що раніше були потрібні місяці виснажливих дієт
і виснажливих тренувань, сьогодні за допомогою сучасних технологій можна прибрати за кілька сеансів.

У нашому Центрі представлені найактуальніші та найефективніші апарати для корекції фігури. Ми розповімо про те, для яких цілей призначений кожен апарат і в чому плюси
та мінуси конкретної методики.

01

Zeltiq Coolsculpting

Суть методу.

Американський апарат Zeltiq працює за технологією кріоліполізу — неінвазивного (без проникнення
в тканини) методу зменшення жирової тканини шляхом її контрольованого охолодження.
В аплікатор апарату за допомогою вакууму засмоктується жирова складка, де піддається поступовому охолодженню. Це викликає загибель жирових клітин, які потім природним чином виводяться з організму.

Для чого призначений.

Кріоліполіз показаний людям, які загалом не мають надмірної ваги, але страждають від окремих недоліків фігури. Найчастіше це зона галіфе
або жирові "валики" на внутрішній частині стегон, животі, спині та боках.

Плюси.

Оскільки метод неінвазивний, то позбавлений безлічі недоліків хірургічного втручання — реабілітаційного періоду, постопераційних ускладнень, необхідності анестезії, шрамів тощо. Процедура безпечна і безболісна: під час сеансу пацієнт може читати, працювати на планшеті, просто відпочивати або проходити інші процедури (наприклад, на обличчі). Результат буде помітний вже після першого сеансу (зменшення об'єму жирової складки на 20-40%).

Мінуси.

До відносних недоліків процедури можна віднести той факт, що остаточний результат буде помітний мінімум через 2 місяці. З іншого боку, це необхідно, оскільки поступова загибель клітин не викликає інтоксикації організму. Можливе зменшення чутливості, легка болючість і набряк у місці обробки.

02

VipLine

Суть методу.

Італійський апарат VIP LINE це міостимулятор,
який впливає на м'язи за допомогою низькочастотного змінного електричного струму, змушуючи їх скорочуватися як під час занять спортом.

Для чого призначений.

Апарат оснащений програмами Isogei та Transion. Перша опція спрямована на тренування м'язів,
які важко задіяти під час звичайних фізичних навантажень: у ділянці сідниць, грудей, нижньої частини живота. Інакше кажучи, Isogei - це шлях
до бразильської сідниці, високого бюста і плоского живота. Програму Transion називають "фітнесом
для ледачих". Вона спрямована на загальну втрату об'ємів і формування рельєфу м'язів.

Плюси.

Апаратний вплив на м'язи схожий на тренування
в спортзалі, але багаторазово перевершує його
за ефективністю. Наприклад, півгодинна процедура Transion дорівнює 2-3 годинам силового тренування. При цьому пацієнт позбавлений усіх "принад" спортзалу: задухи, потіння, дефіциту часу. Одночасно з впливом на м'язи обидві програми VIP LINE позитивно впливають на шкіру: підвищується
її тонус, поліпшується кровопостачання.
Також процедура сприяє детоксикації організму, прискорюючи втрату зайвої рідини. Ефект помітний після першого сеансу.

Мінуси.

Недоліків у VipLine практично немає, але важливо розуміти, що апарат не вирішує проблему ожиріння. Він допомагає підтягнути м'язи та скорегувати фігуру, але не схуднути. При збереженні звичного надлишкового харчування вага може навіть зрости ─ треновані м'язи важчі за жир.

03

TriLipo Maximus

Суть методу.

Ізраїльський апарат TriLipo Maximus використовує технологію радіочастотного термоліфтингу.
За допомогою RF-променів маніпула TriLipo нагріває жирову тканину і дерму, стимулюючи розщеплення жиру, скорочення м'язів і вироблення колагену.

Для чого призначений.

Апарат забезпечує неінвазивний ліфтинг шкіри, зміцнює м'язовий каркас і зменшує локальні жирові відкладення. Йдеться про корекцію окремих недоліків фігури, спричинених малою фізичною активністю, різкими коливаннями ваги та/або віковими змінами: в'ялої шкіри внутрішньої поверхні стегон, живота, трицепса тощо.

Плюси.

Процедура не потребує хірургічного втручання, тому безпечна і комфортна (див. Zeltiq).
За допомогою апарату можна впливати
на важкодоступні для традиційних спорту і масажу місця, які можуть "провиснути" навіть у власниць гарних фігур. Радіочастотний термоліфтинг ущільнює шкіру і робить розтяжки менш помітними. Під впливом тепла прискорюється виведення рідини, що сприяє детоксикації організму.

Мінуси.

Видимий ефект з'являється вже після першого сеансу завдяки вкороченню волокон колагену
під впливом RF-променів, проте він минає через
48 годин. Для стійкого результату, який з'явиться
в результаті вироблення нового колагену, необхідний курс процедур.

04

EndospheresTherapy

Суть методу.

Італійський апарат EndospheresTherapy
це масажер, робота якого ґрунтується на компресії та мікровібрації. Він має спеціальну циліндричну маніпулу, на якій розміщені 50 силіконових сфер,
що обертаються на різних швидкостях навколо своєї осі та створюють ефект "пульсуючого стиснення". Механічна вібрація і компресія працюють
як лімфатична помпа, запускаючи правильні фізіологічні процеси організму.

Для чого призначений.

Апарат позбавляє целюліту, підтягує шкіру, моделює контури тіла, позбавляє застою лімфи, активізує обмінні процеси, зміцнює судинну стінку.

Плюси.

Процедура не викликає больових відчуттів. Сенсорний датчик, вбудований у маніпулу, визначає місця, уражені целюлітом і його стадію та регулює інтенсивність впливу. Це забезпечує індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

Мінуси.

Результат проявиться вже після першого сеансу, проте повністю всі процеси запустяться приблизно після 6 сеансу, а для досягнення максимального ефекту може знадобитися більше стандартних для більшості методик 10 процедур.

Важливо!

Апаратні методики для корекції фігури можна поєднувати між собою та комбінувати з іншими методами оздоровлення, представленими в нашому Центрі. І не забудьте поділитися враженнями з коханою людиною: всі наші процедури підходять не тільки жінкам, а й чоловікам. Їм потрібно тільки подати приклад.

Отримати
консультацію

Натискаючи кнопку «Відправити»,
ви даєте згоду на обробку персональних даних
Дякуємо! Ваша заявка відправлена
Oops! Something went wrong while submitting the form.